Sorteer op
Sorteer op

AIRCONDITIONERS


Airconditioners bieden wij aan van verschillende kwaliteitsmerken zoals Mitsubishi, Daikin, Gree, Qlima en het budgetmerk Tectro (by Qlima). Zo vind je altijd een geschikte airco voor de prijs die bij je past. Alle split airco's die je op deze pagina vindt zijn voorgevuld met het milieuvriendelijke koudemiddel R32. Met al deze airco's kun je zowel koelen, verwarmen en ontvochtigen. Zo haal je met onze split airco's een echte 4 seizoenen klimaat expert in huis. De split unit airco is ideaal als je een oplossing zoekt waarmee je snel, zonder weinig geluid en voordelig kunt koelen, verwarmen en ontvochtigen. De split unit airco's zijn echte 4 seizoenen klimaatoplossingen. Bovendien zijn de meeste split unit airco's uitgerust met een WIFI module of kun je die er los bij bestellen, zo kun je de airco bedienen via een app op de mobiele telefoon. Super handig wanneer je in de auto zit onderweg naar huis, zo kun je jouw woning alvast gaan koelen en als je thuis komt is je woning al op de gewenste temperatuur. Een mobiele airco is ideaal vanwege het feit dat je de airco makkelijk kunt verplaatsen met de wieltjes aan de onderkant van de airco. Zo kun je de airco makkelijk in een andere ruimte plaatsen zodat je deze kunt gaan koelen. 

Airconditioning

Voor een goede airconditioning ben je bij Kachel-Airco.nl aan het juiste adres. Airconditioning maakt het mogelijk dat je voor verkoeling kan zorgen of goedkoop en efficient kunt bijverwarmen. Daarnaast is zijn onze airconditioners zeer geschikt voor het reinigen van de lucht. Indien je opzoek bent naar airconditioning dat weinig geluid maakt en weinig energie verbruikt, is de split unit zeker aan te raden.

Airconditioner van Tectro of Qlima

Wij verkopen airconditioning van het merk Qlima of van Tectro; het budgetmerk van Qlima. Hierdoor kunnen wij jou altijd een airconditioning aanbieden die bij jouw budget past. De modellen van Qlima hebben een Wi-Fi module, zodat je op de telefoon via een applicatie de airco kunt bedienen. De airconditioning is overigens zeer gemakkelijk zelf te installeren en je zult veel bedienings- en gebruiksgemak ervaren. Mede dankzij het feit dat deze mobiele airconditioning zeer gemakkelijk te verplaatsen is met de wieltjes die zich aan de onderkant bevinden.

Split unit airconditioning

De split unit airconditioner is geschikt voor het klimaat van alle vier de seizoenen en kan dus als een zeer veelzijdige airconditioning gezien worden. Ook is deze airconditioning zeker ideaal als je een oplossing zoekt waarmee je snel, zonder al te veel geluid en voordelig kunt koelen, verwarmen en een ruimte van vocht kunt ontdoen. Doordat deze airconditioning met een Wi-Fi module verschijnt en via een applicatie te bedienen is, kun je altijd je huis al koelen wanneer je al onderweg bent. Zo is je woning als je thuiskomt altijd op de gewenste temperatuur.

 

© 2020 - 2021 kachel-airco.nl | sitemap | rss