Sorteer op
Sorteer op

CAMPINGKACHELS


Campingkachels zijn ideaal om te gebruiken tijdens je vakantie in een chalet, stacaravan, vakantiehuis of in je tent. Wij bieden diverse soorten camping kachels aan, te gebruiken i.c.m. gas of petroleum. Doordat er wieltjes en/of handvaten aan de kachels zitten zijn de camping kachels overal mobiel inzetbaar tijdens je vakantie. Daarnaast hebben deze kacheltjes geen of zeer weinig stroom nodig waardoor ze op elke camping breed inzetbaar zijn en niet het elektriciteitsnetwerk overbelasten op de camping. Zo geniet je in elk type vakantieverblijf van je kacheltje en hoef je het nooit meer te koud te hebben als je op vakantie gaat. Alle kachels die wij aanbieden zijn zeer compact en dus makkelijk mee te nemen op vakantie. Daarnaast is gas en/of petroleum internationaal verkrijgbaar in alle vakantielanden bij bouwmarkten, tankstations, recreatiewinkels en op campings, dus hoeft je nooit zonder brandstof te zitten.

Campingkachels bieden wij aan van de merken Gimeg, Qlima en Zibro in verschillende prijsklassen. Zo is er voor elk type vakantieverblijf en voor elk budget een campingkachel beschikbaar. Doordat we enkel campingkachels aanbieden van kwaliteitsmerken met goede service en garantievoorwaarden, kun je jaren onbezorgd genieten van de warmte van onze campingkachels.  

Ga onbezorgd op vakantie en je hebt geen last meer van koude avonden, nachten en ochtenden. Geniet van een heerlijke vakantie in je verwarmde vakantieverblijf en kies het kacheltje wat het beste bij je past. 

© 2020 - 2023 kachel-airco.nl | sitemap | rss