Sorteer op
Sorteer op

DUO AIRCONDITIONER


Met een duo airconditioner kunt u twee aparte ruimtes koelen, verwarmen en ontvochtigen. Een duo aircondtioner heeft één buiten unit en twee binnen units. Ideaal om bijvoorbeeld twee aparte slaapkamers te koelen. Het voordeel ten opzichte van een single split airco is dan dat u maar één buiten unit hoeft te plaatsen en toch twee aparte ruimtes kunt koelen en verwarmen. Wij bieden duo airconditioners aan van verschillende merken en prijsklasses. Zo kunnen wij u al een duo airconditoner aanbieden vanaf € 995,- en wij verzenden al onze duo airconditioners gratis door heel Nederland. U vindt bij ons duo airco's van de merken Mitsui, Gree, LG, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy Industries, Haier en Daikin. De meeste duo airconditioners bieden we aan met 2x 2.5 kW of 2x 3.5 kW binnen units. Tevens zijn er naast witte units zelfs zwarte binnen units te vergrijgen voor bepaalde duo airco's, deze staan prachtig als u een donkere muur in huis heeft en daar een airco op wilt hangen. 

Er zijn diverse opties en samenstellingen beschikbaar die we helaas niet allemaal kunnen tonen op deze site. Kom langs bij ons in de showroom in Kampen of neem contact met ons op voor de beschikbare mogelijkheden en advies. Wij kunnen tevens de complete installatie voor u uit handen nemen door bijna heel Nederland (Zeeland, Limburg en de Waddeneilanden uitgesloten).

Onze klantenservice en showroom zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur en we zijn bereikbaar via telefoon, WhatsApp en e-mail.

© 2020 - 2023 kachel-airco.nl | sitemap | rss