Sorteer op

SINGLE SPLIT WAND AIRCO'S


Single split aircondtitioners bieden wij aan van o.a. de volgende merken: LG, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy Industries, Daikin, Qlima en AC1. Voor elk budget hebben we wel een airconditoner beschikbaar al vanaf € 495,-. Staat de gewenste airco niet in ons aansbod op de website. Geen probleem, vraag ons naar de mogelijkheden. Wij kunnen alle gewenste opties die u wilt, inkopen bij de Nederlandse distributeurs. Ook kunnen we u een compleet pakket aanbieden inclusief volledige installatie. Hiermee bent u compleet ontzorgd inclusief alle benodigde materialen en arbeid. Zo hoeft u nergens meer naar om te kijken. 
 

BESPAREN MET EEN AIRCONDITIONER

Besparen op je energierekening met een airconditioner is heel eenvoudig doordat je de airco naast het koelen ook kunt gebruiken als verwarming. Besparen op je gasrekening is niet alleen goed voor je portemonnee maar is ook goed voor het klimaat en het helpt om minder afhankelijk te zijn van andere landen betreft de afname van gas. Het is eenvoudig om je woning te verwarmen door middel van een airconditioner, zo kun je de cv zachter zetten of helemaal uitzetten. Je verbruikt dan enkel nog gas voor het warmte water. 

Mensen vergeten vaak dat een airco ook een warmtepomp heeft en dus naast het koelen van je woning ook je woning kan verwarmen. Door het hoge rendement van de warmtepomp kun je zeer goedkoop verwarmen met een airco. Het kost rond de 1 kW aan stroom maar het levert je tot 4 kW aan warmte op. Geen enkele electrische kachel of centrale verwarming kan hier tegen op wat betreft efficientie en het voordelig verwarmen. Een kuub gas kost drie tot vier keer zoveel als een KWh stroom. Het verschil is nog groter als je ook nog eens zonnepanelen hebt, dan betaal je nog minder tot bijna niets voor koeling of verwarming met je airco systeem. Besparen op de gasrekening gaat sneller dan je denkt met een airco warmtepomp.

De airco systemen van vandaag de dag zijn super zuinig en erg stil, hierdoor heb je geen last van nare geluiden en is de werking ook nog eens geurloos. Alle airco systemen die wij verkopen zijn inverter systemen. Inverter systemen hebben de volgende voordelen:

  • Zeer zuinig in verbruik 
  • Tot 35% energiebesparing
  • Voorkomt pieken in energieverbuik en luchtstroming
  • Houden je woning op constante temperatuur

Er zijn vele opties en samenstellingen beschikbaar die we helaas niet allemaal kunnen tonen op deze site. Kom langs bij ons in de showroom in Kampen of neem contact met ons op voor de beschikbare mogelijkheden en advies. In onze showroom kunt u diverse airco's werkend zien en kunnen onze medewerkers u van goed advies voorzien. Ook kunnen wij de complete installatie voor u uit handen nemen door bijna heel Nederland (Zeeland, Limburg en de Waddeneilanden uitgesloten).

Onze klantenservice en showroom zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur en we zijn bereikbaar via telefoon, WhatsApp en e-mail.

 

© 2020 - 2024 kachel-airco.nl | sitemap | rss