Sorteer op

PETROLEUMKACHELS


Petroleumkachels kunt u hier vinden van de A merken Zibro, Qlima, Inverter en Corona. Alle kachels van deze merken worden geproduceerd in Japan wat excellente kwaliteit garandeerd. Zo kunnen wij ook samen met onze leveranciers op deze petroleumkachels 4 jaar garantie geven**. Petroleumkachels zijn er in vele verschillende merken en soorten. Let aub goed op de juiste benodigde capaciteit die u nodig heeft voor de ruimte die u wilt verwarmen. Meet van te voren het aantal m³ op en zoek daarbij de juiste kachel uit. Is de ruimte die u wilt verwarmen slecht geisoleerd of is het een buitenruimte? Neem dan flinke overcapaciteit zodat u het toch lekker warm krijgt in deze ruimte met een petroleumkachel. 

Laserkachels

Het grote voordeel van de Petroleum laserkachels is dat er een ventilator in deze kachels zit, deze zorgt ervoor dat de ruimte die u wilt verwamen lekker snel warm wordt en dat deze ruimte ook heerlijk warmt blijft. Een ander groot voordeel is dat laserkachels veel opties bevatten zodat deze extra comfort bieden. Laserkachels hebben o.a. een thermostaat, timer, kinderslot, omvalbeveiliging, oververhitting beveiliging en een vorstvrij stand. De thermostaat zorgt ervoor dat u de temperatuur nauwkeurig in kunt stellen. Zo kan de petroleumkachel ingesteld worden op uw gewenste temperatuur en gaat de thermostaat reguleren zodat de kachel zijn eigen verbrandingsvermogen reguleert. Het voordeel daarvan is dat laserkachels extreem weinig brandstof verbruiken, maar daarnaast veel opties hebben. De laserkachels branden allemaal op een hoge en schone brandtemperatuur, waardoor deze schoon en geurloos branden. Je dient dan wel de geurloze Qlima Kristal of de Firelux Clear brandstof te gebruiken. Laserkachels hebben een klein beetje stroom nodig voor het opstarten, voor de display en voor de fan die de warmte de ruimte in blaast. De laserkachels gebruiken de fan in de kachel om de ruimte ultra snel te kunnen verwarmen, waardoor de laserkachel de ruimte ook sneller en geleidelijker warm krijgt dan een kouskachel.

Kouskachels

Kouskachels geven een heerlijke stralingswarmte en zijn super mobiel inzetbaar, er is geen stroom benodigd waardoor de kouskachel in elke willekeurige ruimte te gebuiken is. Enkel een paar batterijen voor de ontsteking van de kachel en de zuivere petroleum brandstof is benodigd voor de werking van de kouskachel. Doordat er geen stroom benodigd is, kunnen de kouskachels overal gebruikt worden waar warmte nodig is, ook ideaal in noodsituaties mocht de stroom uitvallen. Kouskachels zijn er in twee varianten: de enkelbrander en de dubbelbrander.

Enkelbrander kouskachel
De enkelbrander kouskachel is vaak enkel geschikt voor gebruik buitenshuis zoals onder de veranda, overkapping, (party)tent, in de schuur, tuinhuis of op de camping. De enkelbrander kouskachel brandt op een temperatuur van 800-900 graden waardoor deze petroleumkachel niet alle geurtjes en restgassen verbrandt. De heerlijke stralingswarmte van een kouskachel voelt aan als een warme deken. Ventileer altijd goed bij het gebruik van deze kachel om zo optimaal van de warmte te genieten. 

Dubbelbrander kouskachel
De dubbelbrander kouskachel brandt schoon en geurloos; wat deze kachel zeer geschikt maakt om in huis te gebruiken. Omdat de dubbelbrander kouskachel brandt op 1200 graden verbrandt deze kouskachel de meeste restgassen en geurtjes. Doordat er geen stroom nodig is kun je deze kachel overal in huis en buitenshuis plaatsen. De heerlijke stralingswarmte van een kouskachel dubbelbrander voelt aan als een lekerre warme deken. Ventileer altijd goed bij het gebruik van deze kachel om zo optimaal van de warmte te genieten. 

** Op kachels van de merken Tectro en Tosai zit 2 jaar garantie.

**GARANTIE: De garantie op Qlima en Zibro petroleumkachels is alleen van toepassing indien je de juiste brandstof gebruikt in de kachels. In de Qlima kachels gebruikt u de Qlima brandstof en in de Zibro kachels gebruikt u Firelux brandstof. In de Corona en Inverter kachels kunt u beide brandstoffen probleemloos gebruiken.

 

© 2020 - 2024 kachel-airco.nl | sitemap | rss