Sorteer op

MULTI SPLIT AIRCO'S


Met onze multi split airconditioners kunt u twee, drie of zelfs vier aparte ruimtes koelen, verwarmen en ontvochtigen. Een multi split aircondtioner heeft één buiten unit en twee, drie of vier binnen units. Ideaal om bijvoorbeeld verschillende slaapkamers te koelen of gasloos te verwamen. Het voordeel ten opzichte van een single split airco is dan dat u maar één buiten unit hoeft te plaatsen en toch twee tot vier aparte ruimtes kunt koelen en verwarmen. Wij bieden duo, triple en quattro airconditioners aan van verschillende merken en prijsklasses. Zo kunnen wij u al een triple airconditoner aanbieden vanaf € 1995,- en wij verzenden al onze multi split airconditioners gratis door heel Nederland. U vindt bij ons multi split airco's van de merken Gree, LG, Qlima, Mitsubishi Electric, en de topmerken Mitsubishi Heavy Industries en Daikin. Op deze pagina vindt u de beschikbare opties die uit voorraad leverbaar zijn.

Er zijn diverse opties en samenstellingen beschikbaar die we niet allemaal kunnen tonen in onze webshop. Kom langs bij ons in de showroom in Kampen of neem contact met ons op voor de beschikbare opties en advies. Wij kunnen tevens de complete installatie of de ingebruikstelling voor u uit handen nemen door bijna heel Nederland, Zeeland, Limburg en de Waddeneilanden uitgesloten. Onze stek gecertificeerde installateurs zijn vakbekwame mensen die wij binnen korte tijd voor u beschikbaar hebben.

Wilt u meer informatie of advies krijgen? Onze klantenservice en showroom zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur en we zijn bereikbaar via telefoon, WhatsApp en e-mail.

© 2020 - 2024 kachel-airco.nl | sitemap | rss