AIRCO INSTALLATIE


Wilt u een airco aanschaffen of heeft u al een airco bij ons gekocht en wilt u deze laten installeren of in gebruik laten stellen? Wij kunnen de gehele installatie voor u doen door bijna heel Nederland (behalve Zeeland, Limburg en Waddeneilanden). Onze installateurs zijn vakbekwame en gecertificeerde vakmensen die uw gehele airco systeem kunnen installeren en de garantie voor u activeren. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. 

  Installatie binnen 2-4 weken   Vraag snel uw offerte aan   Vrijblijvend advies
 

Tarieven installatie airconditioner


Wij werken met all in prijzen: de aanschaf van uw airconditioner inclusief complete installatie werkend opgeleverd. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. U vindt de totaalprijs van uw airconditioner inclusief installatie bij de gewenste airconditioner op deze website. 

EVENTUEEL MEERWERK:
Betonboring, per gat € 150,-
Extra meters koelleiding boven de 4 meter inclusief afwerking € 85,- per meter.
Installeren van een condenswaterpomp € 195,-
Dakdoorvoer € 275,- (Alleen bitumen dakbedekking)
Bij installaties vanaf 50-100 km vanaf ons adres in Kampen rekenen we € 75,- brandstof en reistijdtoeslag.
Bij installaties vanaf 100-150 km vanaf ons adres in Kampen rekenen we € 95,- brandstof en reistijdtoeslag.

Let op: U dient zelf voor een stroompunt te zorgen binnen één meter van de buiten unit van de airconditioner. Zo kan onze installateur de airconditioner aansluiten op het stroomnet d.m.v. een werkschakelaar.

Aanvragen offerte installatie airconditioner


Heeft u bij ons een airco gekocht en wilt u deze laten installeren? Wij kunnen na aanvraag binnen 1-3 weken uw airco systeem installeren. U kunt de installatie aanvragen via info@kachel-airco.nl. Om u een goede prijsindicatie te geven ontvangen we graag foto's en de beschrijving van uw situatie.


 Extra toelichting:

  • Hebben wij met u een afspraak gemaakt en komen wij op locatie en er blijkt dat er niemand thuis is, dan vertrekt onze monteur na 15 minuten na aankomst naar zijn volgende afspraak. Dit houdt wel in dat wij een nieuwe afspraak met u moeten maken tegen een meerprijs van €100,- bovenop de totaalprijs. 
  • Heeft u een afspraak met ons ingepland en wilt u deze afzeggen? Dan mag u dat twee werkdagen voor de dag van de montage aangeven bij ons. Wilt u de afspraak verzetten om welke reden dan ook dan kan dat geheel kosteloos tot 48 uur voor de dag van montage. 

STEK gecertificeerd

Wij zijn volledig STEK gecertificeerd en beschikken over een BRL 100 en tevens BRL 200 certificaat.

© 2020 - 2023 kachel-airco.nl | sitemap | rss