Sorteer op
Sorteer op

TRIPLE SPLIT AIRCONDITIONER


Met onze triple airconditioners kunt u drie aparte ruimtes koelen, verwarmen en ontvochtigen. Een triple aircondtioner heeft één buiten unit en drie binnen units. Ideaal om bijvoorbeeld drie aparte slaapkamers te koelen of gasloos te verwamen. Het voordeel ten opzichte van een single split airco is dan dat u maar één buiten unit hoeft te plaatsen en toch drie aparte ruimtes kunt koelen en verwarmen. Wij bieden triple airconditioners aan van verschillende merken en prijsklasses. Zo kunnen wij u al een triple airconditoner aanbieden vanaf € 1995,- en wij verzenden al onze triple airconditioners gratis door heel Nederland. U vindt bij ons triple airco's van de merken Gree, LG, Qlima, Mitsubishi Electric, en het topmerk Mitsubishi Heavy Industries. Op deze pagina vindt u enkele beschikbare opties die uit voorraad leverbaar zijn.

Er zijn diverse opties en samenstellingen beschikbaar die we niet allemaal kunnen tonen in onze webshop. Kom langs bij ons in de showroom in Kampen of neem contact met ons op voor de beschikbare opties en advies. Wij kunnen tevens de complete installatie of de ingebruikstelling voor u uit handen nemen door bijna heel Nederland, Zeeland, Limburg en de Waddeneilanden uitgesloten. Onze stek gecertificeerde installateurs zijn vakbekwame mensen die wij binnen korte tijd voor u beschikbaar hebben.

Wilt u meer informatie of advies krijgen? Onze klantenservice en showroom zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur en we zijn bereikbaar via telefoon, WhatsApp en e-mail.

© 2020 - 2023 kachel-airco.nl | sitemap | rss