AIRCONDITIONERS


Airconditioners bieden wij aan van verschillende kwaliteitsmerken zoals Mitsubishi, Daikin, LG, Gree, Mitsui en Qlima. Zo vind je altijd een geschikte airco voor de prijs die bij je past. Alle split airco's die je op deze pagina vindt zijn voorgevuld met het milieuvriendelijke koudemiddel R32. Ook zijn al onze airco's inverter systemen, dit garandeert een zeer laag energieverbruik met een gunstig energielabel met een A++ of zelfs A+++ label. Met alle airco's die wij aanbieden kun je zowel koelen, verwarmen en ontvochtigen. Zo haal je met onze split airco's een echte 4 seizoenen klimaat expert in huis. De split unit airco is ideaal als je een oplossing zoekt waarmee je snel, zonder weinig geluid en voordelig kunt koelen, verwarmen en ontvochtigen. De split unit airco's zijn echte 4 seizoenen klimaatoplossingen. Bovendien zijn de meeste split unit airco's uitgerust met een WIFI module of kun je die er los bij bestellen, zo kun je de airco bedienen via een app op de mobiele telefoon. Super handig wanneer je in de auto zit onderweg naar huis, zo kun je jouw woning alvast gaan koelen en als je thuis komt is je woning al op de gewenste temperatuur. Een mobiele airco is ideaal vanwege het feit dat je de airco makkelijk kunt verplaatsen met de wieltjes aan de onderkant van de airco. Zo kun je de airco makkelijk in een andere ruimte plaatsen zodat je deze kunt gaan koelen. 

Airconditioning

Voor een goede airconditioning ben je bij bij ons aan het juiste adres. Airconditioning maakt het mogelijk dat je voor verkoeling kan zorgen of goedkoop en efficient kunt bijverwarmen. Daarnaast is zijn onze airconditioners zeer geschikt voor het reinigen van de lucht. Indien je opzoek bent naar airconditioning dat weinig geluid maakt en weinig energie verbruikt, is de split airco zeker aan te raden.

Split unit airconditioning

De split unit airconditioner is geschikt voor het klimaat van alle vier de seizoenen en kan dus als een zeer veelzijdige airconditioning gezien worden. Ook is deze airconditioning zeker ideaal als je een oplossing zoekt waarmee je snel, zonder al te veel geluid en voordelig kunt koelen, verwarmen en een ruimte van vocht kunt ontdoen. Je vindt bij ons een groot aanbod van zowel enkele split airco's als duo en triple split airco's. Zo kun je met een duo of triple airco systeem verschillende ruimtes tegelijk koelen, verwarmen, ontvochtigen en de lucht reiningen. Het voordeel is dat je maar één buitenunit hoeft op te hangen en deze koppelt aan meerdere binnen units. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

© 2020 - 2023 kachel-airco.nl | sitemap | rss